Referenties

E. Leonhart

Manon is de beste gastouder die een kind (en ouder) zich kan wensen! Wat wij erg belangrijk vinden, is dat Manon heel ondernemend is en altijd wel iets leuks met de kinderen doet! Knutselen, naar de speeltuin noem maar op. Is het mooi weer dan zijn de kinderen buiten (zoals het hoort!) onze dochter Lauren voelt zich super op haar gemak en is stapelgek met Manon en de andere kindjes! Met een gerust hart gaan wij naar ons werk!!!

P. Kalma

Manon is een schat van een gastouder. Door de geborgenheid en gezelligheid gaat Mick gaat altijd met veel plezier naar haar toe. Alle kindjes zijn er op hun gemak en kunnen het heel goed met elkaar vinden. Manon doet leuke dingen met de kinderen en is erg flexibel. Mick voelt zich er echt thuis. We laten hem dan ook zonder zorgen bij haar achter.

R. van Leeuwen

Manon is een hele lieve en gezellige gastouder.

B. Juurlink

Manon is een super gastouder! Ze is lief, ondernemend en flexibel. Haar huis is gezellig en voorzien van genoeg speelgoed. Ik ga zonder zorgen werken omdat ik weet dat onze Tijn daar op de juiste plek zit.

R. van der Molen

Manon is voor onze Lena een schat van een gastouder. Lena gaat elke dag met plezier naar haar toe. Het is er leuk en gezellig. Manon doet zeer veel met haar en samen met de andere kinderen die er zijn. Knutselen, wandelen, boodschappen doen, gezellig met elkaar eten, eigenlijk alles waardoor onze kleine zich er super thuis voelt. Dat is voor ons als ouders super, dat je weet dat je dochter op de juiste plek is!